The rotating rack oven is a convection oven with forced air circulation. Rotor is a rear oven to reduce the overall dimensions, the burner and heat exchanger are placed on the back side. Its versatile nature makes it suitable for the production of several types of bread and pastry products, both of small and medium-sized. The balance inflow of hot air, combined with the rotation of the rack and a controlled steam input, grants constant even baking, enhancing the rising and fragrance of the product. Its perfect stable baking enables to obtain voluminous and soft bread of any dimension. Made of stainless steel, with a modular construction system that reduces installation time and offers increased protection and longevity, against the structural thermic expansion that occur during operation. Rotor can work with gas or diesel burners or with electric energy.
Germania
I dispersori ad alte prestazioni YSTRAL funzionano secondo il principio rotore-statore con elevati gradienti di taglio. La distribuzione estremamente capillare dei solidi (sospensioni) e dei liquidi (emulsioni) nelle sostanze liquide si ottiene attraverso la perfetta interazione di diversi processi di triturazione. Gli utensili di dispersione estremamente precisi vengono adattati ai rispettivi compiti. Robusti utensili rotore-statore con fessura radiale stretta con elevati gradienti di taglio. Con i processi di rilascio della pressione ad alta frequenza si ottiene una forte azione dispersiva. Le particelle solide e/o gocce vengono triturate e distribuite omogeneamente. I diversi accoppiamenti rotore-statore per l'adeguamento a specifiche applicazioni. Nessun contenuto contenitore rotante, formazione di trombe e immissione d’aria. Nessun albero libero e utensile di dispersione a circolazione libera. Dispersione dei lotti direttamente nel contenitore.
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